GYUTOH kokkekniv med en længde på 24 cm er perfekt, hvis du vil skære eller tranchere k⌀d eller fisk. Med det tynde, men alligevel stabile blad får du et fuldt kontrollerbart og rent snit. Bladet har en autentisk japansk profil med en ekstra skarp Honbazuke-slibning og er symmetrisk slebet med en vinkel på 19°. Knivbladet slibes f⌀rst to gange på roterende sten og poleres derefter på et læderhjul. D-formet, balanceret skaft af masurbirk. Knivbladet er fremstillet af pulverstål MC63 med en kerne af mikrokarbid. Kernen er indlejret i 100 lag, som består af to forskellige stålsorter med forskellige hårdheder. CRYODUR®-bladet er desuden ishærdet ved -196 °C med en særlig metode og får på den måde sin endelige hårdhed på ca. 63 Rockwell.
Miyabi – Kokkekniv Gyutoh 24 cm 5000 MCD – Beige – K⌀kkenknive & tilbeh⌀r – – Homeroom
3,699.00kr.