Med en længde på 20 cm er GYUTOH-kniven velegnet til at skære og strimle kød og fisk. Det tilspidsede og stabile knivblad giver dermed rene snit. For at du kan skære på en sikker måde har skaftet en lige underdel, som forhindrer, at hånden glider ned mod bladet fra skaftet. Desuden benytter Miyabi sig af en japansk bladprofil. GYUTOH kombinerer dermed førsteklasses skæreegenskaber og komfort. Bladets kerne består af mikrokarbid-pulverstål med yderligere to stållag omkring kernen. Bladet er smedet via såkaldt hamring og får senere det fine Tsuchime-look. Desuden skal hvert knivblad i serien MIYABI 6MCT gennemgå forskellige hærdningsprocesser, først og fremmest ishærdning ved -196 °C. Derved opnås en endelig hårdhed på ca. 63 Rockwell. Knivbladet er slebet på begge sider og får sin skarphed via Honbazuke-slibningen, som foretages i hånden. Skaftet er fremstillet af pakkatræ. Dette materiale har et blidt mønster og imponerer via sine formstabile og fleksible egenskaber.
Miyabi – Kokkekniv Gyutoh 20 cm 6000 MCT – Brun – Køkkenknive & tilbehør – – Homeroom
2,199.00kr.