Japansk Kokkekniv

Kokkekniv Gyutoh 16 cm 6000 MCT

1,899.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 5415301092619102 Kategori:

Den 16 cm lange GYUTOH-kniv har et glat og tilspidset knivblad, hvilket gør, at kniven er velegnet til at skære og strimle fisk og kød. Større grøntsager er heller ikke et problem. Miyabi har satset på en autentisk japansk bladprofil, hvilket giver kniven en ekstrem hårdhed og skarphed. Skæreegenskaberne afrundes med det bekvemme skaft af pakkatræ. Knivbladet fremstilles af pulverstål af mikrokarbid, som er indlejret i to andre stållag. Knivbladet hærdes yderligere via en særlig proces, f.eks. via ishærdning ved -196 °C, for at opnå ekstrem hårdhed og skarphed. Knivbladet er slebet på begge sider og er til sidst slebet med Honbazuke-teknikken. Tsuchime-looket med den hamrede overflade er desuden flot. Det ergonomisk formede håndtag er lavet af cocobolo-pakkatræ. Det er et mørkt træ med en blid åretegning, som udgør en flot kontrast til knivbladet. Skaftet er buet som en svanehals, hvilket muliggør let skærearbejde. Skaftet giver god balance, præcis som ved alle andre knive i serien MIYABI 6000MCT. Takket være balancen kan du arbejde længe uden at blive træt. Med den førsteklasses japanske kniv kan du udføre mange forskellige opgaver i køkkenet.